След След като Kansas City Chiefs спечелиха Super Bowl миналата година, Травис

...
След След като Kansas City Chiefs спечелиха Super Bowl миналата година, Травис
Коментари Харесай

Вътре в новия романтичен извънсезонен сезон на Травис Келс с Тейлър Суифт

След След като Kansas City Chiefs завоюваха Super Bowl миналата година, Травис Келс изпълни фантазията си да бъде хазаин на Saturday Night Live и превърна всичките си пожелания за среща с Тейлър Суифт в действителност.

Така това е много висока летва, която той си сложи, когато става въпрос за добиване на максимума от извънсезона на 2024 година, няколкото месеца между края на сезона на НФЛ (или постсезона, в случай че сте династият Chiefs) и началото на подготвителния лагер през юни.

Но при положение, че сте пропуснали 13-те мача, на които Тейлър участва – в това число Super Bowl LVIII, което докара до втората поредна купа на Chiefs и третата за пет години – това минало сезон, бъдете сигурни, че всичко е готово, с цел да може Травис да реализира нови висоти и през тази пролетна почивка.

Например, той към този момент е достигнал най-малко 36 000 фута, летейки до Австралия в точния момент за един ден дата в зоологическата градина в Сидни преди първия от четирите концерта на Тейлър в Сидни – където той беше прилежн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР